Rozzuření Truckeří!. Nábor do našeho teamu je uzavřen. Nyní máme 10 členů

Nábor Uzavřen !
BubbLe Přijat

Číst diskuzi

[RT-T] Team :: Chci jít do klanu :: Přihlášky do teamu!
 Vytisknout diskuzi
Přihláška - BubbLe 2
BubbLe Nováček
#1 Vytisknout příspěvek
Přidané 20-06-2016 22:17

Level 2

Příspěvek: 12
Založený: 15.11.15

(0)
Ahojte, tak jsem si udělal zkušenosti u kamioňáka a řekl jsem si že bych to mohl zkusit po druhé Úsměv
Momentální a předchozí přezdívky - Pokud by bylo možné, tak i jméno a příjmení/Není povinné:BubbLe
Jméno na webu gta-multiplayer.cz
: AndyJeMujVzor (na začátku prázdnin už můžu změnit)
.Věk a orientace: muž 16 let

Vlastními slovy napsat co by jsi týmu mohl nabídnout a co tě vedlo k přihlášce: Protože vás na serveru potkávám často a přijdete mi jako hrozně pohoda parta co vůbec neřeší nějaké sawny atd. A hrají prostě pro zábavu. Nabídnout vám můžu docela slušné chování, aktivitu a ochotu.
Pověz nám něco málo o sobě,ať víme s kým máme tu čest: Na serveru jsem působil dříve jako ,,mega velkej sawnoff skiller" co se točil dokola, ale vůbec mě to už nebaví a chtěl bych prostě do nějaké pohodové party. V realném životě hrozně rád sportuji, závodně hraju tenis a miluju jízdu na snowboardu Šklebící se.
Jaké jsou tvé zkušenosti se hrou:: Hodně velké, protože už to hraju pár let a byl jsem i helper.
Předchozí klany a teamy vypiš a udej důvod jejich opuštění.: Sb, Db, sD, Hs. Všechny se rozpadli až na sD, odešel jsem kvůli nejmenovanému hráči (pokud by vás to zajímalo klidně vám ho řeknu).
Jak dlouho již učinkuješ na SAMP: Samp hraji od roku 2012 a WtLS od začátku roku 2013.
Znalosti jazyků: Pasivně Angličtinu, hodně dobře Slovenštinu a samozřejmě i Češtinu Šklebící se
Jak jsi se o nás dozvěděl:: Hlavně od hráče nAbOj_AK_47 a hlavně vás potkávám na serveru Úsměv.
Máš slovo - napiš co máš zrovna na srdci: Co mám zrovna na srdci..Nevím co bych vám o sobě mohl říct protože jsem už skoro všechno řekl. Ale jedna věc by tu byla. Asi vypadám jako skiller z WtLS co se točí dokolečka a šel do RT protože si myslí že se tam zabíjí, ale tak to vůbec není. Jdu tam právě kvůli tomu že jste jediný klan který to nedělá. A umíte na serveru dělat něco jiného než se točit dokolečka a zabíjet.
Zkušenosti kamioňáka: 465zk... Ano vím, furt to není těch 500 ale já už to prostě nevydržel. Bavil jsem se s Fenrirem a podle toho co mi napsal jsem usoudil že 465 už by možná se dalo zkousnout ne ? Pff.

-BubbLe

nabojak47 Administrátor
#2 Vytisknout příspěvek
Přidané 22-06-2016 04:37

Level 2

Příspěvek: 17
Založený: 27.10.14

(0)
Pff ty kluku ušatá, u nás máš otevřenu náruč, co o tobě můžu říct tak jsi férový hráč. Vždy pomůžeš a jsi ochotný něco udělat pro druhé. Co se týče našeho klanu tak jestli vstoupíš mezi nás, tak si ale musíš uvědomit že většina jsme pracující a už dávno plnoletí lidé, a na WTLS netrávíme tolik času jak dříve. Já nevím, nebo nedokážu pochopit jak někdo chodí z klanu do klanu. Nevím co na tom každý vidí, že vystřídají všechny klany na serveru, ale co chci říct tak že já jsem byl za celou dobu hraní jen ve dvou klanech Sb a v RT -Poznal jsem tady super lidi se kterými si rozumím a mám je rád, i když si robíme neplechu mezi sebou a "sem tam" padnou nepěkná slova tak jsme myslím dobří kamarádi, navzájem si dokážeme vyjít vstříc a rozumíme si Mrknutí Už nikdy nechci měnit klan i když většina z nás už nehraje skoro vůbec aktivně, to je taky důvod proč nový členové přichází a odchází jen si vezmou apek ve Fort Carson SmutnýNaštvaný RT's mi přirostli k srdci, beru ty kluky tady jako "Rodinu" a nehodlám je opustit :* aktivita tu tedy poslední dobou není, někdy hraješ sám, ale určitě máš víc přátel..... xD Kdo, kdy, bude na serveru, nebo uděláme nějakou společnou neplechu se domlouváme na FB. My nejsme klan který by dělal různé akce pro Hráče jako je třeba Tuning, nějaké závody, atd... nepotřebujeme si získávat hráče pomocí $$ aby nás měli rádi.. Spíš se snažíme držet ostatní od sebe a způsobit jim co největší škodolibost NaštvanýŠklebící se Šklebící se Myslím že ty bys byl fajn přírustkem do Naší "Rodinky". S tebou si rozumím a snad nikdy jsi nezklamal Úsměv Za mně určitě ANO. Samozřejmě záleží i na ostatních jak tě vidí oni Mrknutí Přeji ti hodně štěstí, ať se ti povede zapadnout do správné party ÚsměvÚsměv
Upravil/a nabojak47 Administrátor dne 22-06-2016 04:39

BubbLe Nováček
#3 Vytisknout příspěvek
Přidané 22-06-2016 08:13

Level 2

(0)
Wow naboji.. Moc si toho vážím Úsměv. Ano, z klanu do klanu jsem třeba chodil protože jsem si myslel že najdu konečně dobry klan, ale všichni byli na sebe falešní, hádali se a potom všichni odešli..Je to fakt těžké najít v poslední době dobrý klan. Ano, naprosto to chápu že už jste pracující takže už to tolik nepaříte, a jelikož já mám 8x týdně trénink (v úterý 2x kdyby někdo nepochopil) tak to nebude absolutně žádný problém Šklebící se. Facebook jsem jednou měl asi ještě před 3 rokama když jsem chtěl vědět co to vůbec je.. Pro mě je to naprostá blbost+ztráta času. Takže jsem si ho smazal. Ale samozřejmě si ho založím jen jako WTLS účet (třeba BubbLe WTLS) . Ať jsem v obraze co se děje a co bude Úsměv.

Fenrir Hlavní administrátor
#4 Vytisknout příspěvek
Přidané 22-06-2016 09:32

Level 17

Příspěvek: 164
Založený: 02.05.14

(0)
Ty vole Náboji, ty ses rozkecal Šklebící se Ale napsal jsi to hezky, až mi slzička ukápla.

Ale k přihlášce. Po dlouhé době něco, co mi zabrali čas při čtení. Což se mi libí. Za mne taky ANO, ale pod podminkou, ze kdybys byl prijat, tak prvni co udelas, je to, že dojezdiš zbytek zk s RT.
http://cdn.preter...0Bible.pdf

BubbLe Nováček
#5 Vytisknout příspěvek
Přidané 22-06-2016 12:22

Level 2

(0)
Díky moc Fenrire, už to dělám teď takže do týdnu nebo do dvou už budu mít 500 Úsměv

jatrovapastika VIP
#6 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 01:09

Level 1

Příspěvek: 8
Založený: 23.11.14

(0)
Neznám,příhlašká geniální. ANO
Basketballista vole Vyděšený

BubbLe Nováček
#7 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 11:09

Level 2

(0)
Děkuji moc Úsměv

Milkedbitch3 VIP
#8 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 12:48

Level 4

Příspěvek: 36
Založený: 10.10.14

(0)
Tak teda ANO No
Ututatyse Mrknutí

#9 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 13:10

Level 17

(0)
Po dlouhé a vyčerpávající debatě jsme se rozhodli.

Ale ještě předtím se trochu vykecám. Já osobně jsem už nechtěl a nechci, přibírat nové členy. Proč? Proto! Navážu na to co psal Nábojík. My jsme "rodina", která si už za tu dobu společného hraní na sebe zvykla a nejen to, taky se přizpůsobila. Ono to ani nejde popsat slovy, jak je to krásné být spolu...A pak raz zač příjmeme někoho nového, chvilku se mezi náma pohybuji a pak odejde. Proč? Na to znám odpověd. Nechápou nás. My jsme každý jiný. A zapadnout mezi nás musí být těžké a nikomu to neulehčujeme. Nemáme pravidla, nemáme system, nemáme šéfa ( Perez je akorat BigBoss), ale i přesto fungujeme. Protože se navzájem tolerujeme, uctíváme a pomáhame si.

Proto. Nebude to pro tebe lehké, ale snad mezi nás zapadneš. Přijat

A dostaneš jeden hned úkol. Sežeň si vlastní RT!

BubbLe Nováček
#10 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 13:21

Level 2

(0)
Wow, díky moc ! Naprosto to chápu, když jste si na sebe zvykli tak nechcete nabírat nové členy Úsměv, ale nemyslím si že to se mnou bude tak horké Šklebící se. S tím RT to bude rychlovka Úsměv, seženu apek a koupím si vlastní RT ze /shop. A s tím Facebookem, mám teda si založit ten WtLS účet abych věděl co se bude chystat nebo je to jenom pro vás (já nevím že si tam třeba píšete i osobní věci atd.) ? A ještě mám jeden dotaz, netuším jak to funguje u vás takže se radši zeptám. Můžu si tedy dát clan tag nebo jsem jenom na zkušební dobu a potom se až rozhodnete ?

#11 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 13:26

Level 17

(0)
Napiš mi jak sejmenujes na tom FB? Ja si te pridam do pratel a pridam te do skupiny..

A klantag si mužeš/musíš/měl bys dát klidně hned.

BubbLe Nováček
#12 Vytisknout příspěvek
Přidané 23-06-2016 13:45

Level 2

(0)
Na FB se jmenuju Bu BbLe. Jméno na wtls si můžu změnit až za 29hodin :/. A 30czk se mi za to dávat nechce protože kupuju dům a ještě RT. Tak pokud by to nevadilo..

pastafree Člen
#13 Vytisknout příspěvek
Přidané 24-06-2016 18:41

Level 4

Příspěvek: 36
Založený: 22.10.14

(0)
Za mne ANO
pastafree

Přejít na fórum:

Přihlášení

Shoutbox