1. Momentální a předchozí přezdívky - Pokud by bylo možné, tak i jméno a příjmení/Není povinné: Pr0SkilerPr0F,Lege,LegeeX, LegeeX_ (Vašek Kutiš)
2.Věk a orientace: 15, heterosexuál
3. Dovednosti (Vytváření www., videí a programovaní): Úprava videí v Sony Vegasu je celkem na dobré úrovni, PhotoShop level amatér ale taky něco udělám, a možná něco málo v C++ nebo VB
4. Vlastními slovy napsat co by jsi týmu mohl nabídnout a co tě vedlo k přihlášce: Další člen, zábavu bych mohl nabídnou, tu mám v zásobě dost vedlo mě to že tam mám nějaký známí, tak bych se rád zúčastnil také
5. Pověz nám něco málo o sobě,ať víme s kým máme tu čest: Jmenuju se Vašek, je mi 15 překvapivě Podlení dobou se dost věnuji posilovně, ježdění na kole, ale také WtLS
6. Jaké jsou tvé zkušenosti se hrou: SAMP hraju nějaký ten rok, takže mapu a další znám celkem dost podrobně
7. Předchozí klany a teamy vypiš a udej důvod jejich opuštění.: nikde sem nebyl moje premiéra
8. Jak dlouho již učinkuješ na SAMP: řekl bych tak 2-3 roky nevím fakt přesně
10. Jak jsi se o nás dozvěděl: Tak viděl sem to u Dejvi a pak sem si to říkal už dřív že bych někam šel ale nějak mě to nelákala ale tak šel jsem sem protože Wolf tu je taky
11. Máš slovo - napiš co máš zrovna na srdci : Budu rád když mě přijmete, a hlavně, že když už, tak si padneme do oka a bude zábava !