. Momentální a předchozí přezdívky - Pokud by bylo možné, tak i jméno a příjmení/Není povinné:Takže meno na hernom servery mám Original a menom sa volám Erik.
2.Věk a orientace:15
3. Dovednosti (Vytváření www., videí a programovaní):V tomto smere nemám veľké skúsenosti ale ked´bude potreba som ochotný sa niečo priučiť!
4. Vlastními slovy napsat co by jsi týmu mohl nabídnout a co tě vedlo k přihlášce: Som skúsený hráč. Gta hrám už 7 rokov môžem ponúknuť do teamu aktívneho hráča som dobrý vodič.K prihláške ma viedlo že klan sa zaoberá jobom kamioňáka ktorý mám veľmi rád a hlavne som videl že v teamu sú samí dobrý ľudia!
5. Pověz nám něco málo o sobě,ať víme s kým máme tu čest: Takže pochádzam z Českej rep. ale od 2 rokov žijem na Slovensku som nekonfliktný hráč ak ma zoberiete pravidlá budem rešpektovať!
6. Jaké jsou tvé zkušenosti se hrou:Mám veľmi dobré skúsenosti Gta hrám od malička a stále ma to baví!
7. Předchozí klany a teamy vypiš a udej důvod jejich opuštění.:Mal som nejaké klany nič veľké len na nejakých herných serveroch s kamarátmi s okolia mená klanov si už nepamätám všetko sa vždy rozpadlo.
8. Jak dlouho již učinkuješ na SAMP: Na SA:MP účinkujem 5 rokov.
9. Znalosti jazyků: Angličtina,Trošku Nemčina
10. Jak jsi se o nás dozvěděl: Z herného serveru plus kontaktovanie Wolfa .
11. Máš slovo - napiš co máš zrovna na srdci:Takže neviem čo mám ešte povedať ak ma zoberiete teším sa na spoluprácu s vami