1. Momentální a předchozí přezdívky - Pokud by bylo možné, tak i jméno a příjmení/Není povinné: PaRaDoX ,
2.Věk a orientace: 15 . muž
3. Dovednosti (Vytváření www., videí a programovaní): robenie stránok .. atd úprava videi, a intier
4. Vlastními slovy napsat co by jsi týmu mohl nabídnout a co tě vedlo k přihlášce:
5. Pověz nám něco málo o sobě,ať víme s kým máme tu čest: Volám sa Martin mam 15 rokov v januáry 16 ,,, január je January... hrávam 5 rokov hokej... WTLS hrám od kedy hráč DingiO_[PMJ] ...
6. Jaké jsou tvé zkušenosti se hrou: dobré skusenosti vodičské , znalosť mapy a hry
7. Předchozí klany a teamy vypiš a udej důvod jejich opuštění.: RT,7K,r66,bb,nLS, atd...
8. Jak dlouho již učinkuješ na SAMP:3-4 roky
9. Znalosti jazyků: English,Slovakia,Czech,Russia
10. Jak jsi se o nás dozvěděl: bol som už v RT ste super banda... a zasa začínam dostávať chuť viac a viac robiť kamionaáka
11. Máš slovo - napiš co máš zrovna na srdci Úsměv
Příjde mi to divné, co 50 hodin jak je povolená změna nicku ve hře si měníš nick a pokaždé jde o jiný clantag, takže si asi fakt říkáš "baví mě policajt, jdu do bb", za 50 hodin, jak píšeš "a zasa začínam dostavať chuť robiť kamioňáka", takže si napíšeš přihlášku tady, odvezeš pár nákladů a za 50 hodin tě to přestane bavit.
Já ti dávám za sebe NE, už jen proto, že jak jsem napsal, střídáš clany jak ponožky.
Nick jde měnit co 50 odehraných hodin, ty máš na serveru clantag "nLs", který si uvedl do clan historie, takže se mi akorát potvrdila moje teorie o tom, jak skáčeš z clanu do clanu.