1. Momentální a předchozí přezdívky - Pokud by bylo možné, tak i jméno a příjmení/Není povinné: Berny a BernyCZ moje jméno Michael Bernášek
2.Věk a orientace:15
3. Dovednosti (Vytváření www., videí a programovaní): nemam žádné zkušenosti
4. Vlastními slovy napsat co by jsi týmu mohl nabídnout a co tě vedlo k přihlášce: Mam moc rád kamiony i ve skutečnosti a ve hře skoro pořád jezdím kamionem
5. Pověz nám něco málo o sobě,ať víme s kým máme tu čest:Jak už sem psal mam rád kamiony o prázdninách jsem byl kamionem v Polsku a Německu kamionem na výstavu kamionu a jinak určité rád hraju samp s kamarády
6. Jaké jsou tvé zkušenosti se hrou: samp hraju asi 2roky ale na WTLS mam 350+nahraných hodin a rád pomužu
7. Předchozí klany a teamy vypiš a udej důvod jejich opuštění.: Sb][ rozpadá se a už čekám jen na změnu jména a nebaví mě kvuli tomu že tam nejsou akce a klan neni na něco zaměřen
8. Jak dlouho již učinkuješ na SAMP: 2roky a na wtls 350+ hodin
9. Znalosti jazyků: cz sk eng
10. Jak jsi se o nás dozvěděl: billboardy,přes hráče např. Fenrir
11. Máš slovo - napiš co máš zrovna na srdci Úsměv Tak stejny jako jsem napsal do otázky 7. ale prostě hodně mam rád kamiony rád hraju wtls hrál jsem 3 roky závodně florbal rád jezdim kamionem i ve skutečnosti tak i ve hrách jako samp a ets2. Mam 100+zk u kamioňáka a RT vlastním
To je ode mě vše jestli jsem něco zapoměl stačí napsal budu moc rád když budu moc být sváma v RT s pozdravem Michael
berny Berny, špatně jsi mě pochopil, uzavřen je, ale napsat si přihlašku můžeš vždy Ja si své rozhodnutí ještě nechám pro sebe http://cdn.preter...0Bible.pdf