Rozzuření Truckeří!. Nábor do našeho teamu je uzavřen. Nyní máme 10 členů

Nábor Uzavřen !
BubbLe Přijat

Číst diskuzi

[RT-T] Team :: Chci jít do klanu :: Vyhození| Odešli
 Vytisknout diskuzi
Hlasování o vyhození Kenway
g4llardo Hlavní administrátor
#1 Vytisknout příspěvek
Přidané 25-10-2014 12:36
Level 14

Příspěvek: 132
Založený: 29.04.14

(0)
Tak aby bylo jasno všechno co proti němu máte a proč ho nechcete v teamu hlašte sem a podle vedriktu a známých hráčů se tak zachovám i JÁ děkuju.

http://RT.CLANWEB.EU
_Chicken_DeViL_ VIP
#2 Vytisknout příspěvek
Přidané 25-10-2014 12:49

Level 5

Příspěvek: 49
Založený: 15.06.14

(0)
navážení se do rodiny, lakomost, nespolupráce s RT, křivé obviňování Úsměv

Milkedbitch3 VIP
#3 Vytisknout příspěvek
Přidané 25-10-2014 13:01

Level 4

Příspěvek: 36
Založený: 10.10.14

(0)
Souhlasím s kuřetem s tou lakomostí..

Fenrir Hlavní administrátor
#4 Vytisknout příspěvek
Přidané 25-10-2014 16:03

Level 17

Příspěvek: 164
Založený: 02.05.14

(0)
A určitě přida sve stížnosti i Pastafree a Lordstar, nehledě toho jak se chová. Má 12 roků a drzý je jak opice. Ne takového člověka nechci v týmu. Věčně řeší se všema vnitřní záležitosti týmu a furt něco rozebírá. nehledě na jeho většně se opakující pitomé dotazy. A to aby mi nějaký 12-ti letý smrad, uražel a bavil se semnou jakou s nějakým méněcenným, tak to ne. Skončil, a doufám že to budeš tolerovat Úsměv

A ještě, nikdy jsem z týmu nikoho nevyhodil, a doufám že toto je první a poslední hráč, ale je to pro dobro týmu Úsměv
Upravil/a Fenrir Hlavní administrátor dne 25-10-2014 16:04
http://cdn.preter...0Bible.pdf

pastafree Člen
#5 Vytisknout příspěvek
Přidané 25-10-2014 20:37

Level 4

Příspěvek: 36
Založený: 22.10.14

(0)
Souhlasím ze vubec nechtel spolupracovat z hraci RT a to si myslim ze je chyba protoze bychom mneli vzdy drzet spolu

g4llardo Hlavní administrátor
#6 Vytisknout příspěvek
Přidané 26-10-2014 08:53
Level 14

Příspěvek: 132
Založený: 29.04.14

(0)
Dobře beru vaše rozhodnutí, ale on napsal že měl v týdnu 4 apecy ve FC a nechtěl ho prodat? a za to kick? Navíc si stěžoval na hráče Chicken_bus že dělá neustálé problémy.

http://RT.CLANWEB.EU
#7 Vytisknout příspěvek
Přidané 26-10-2014 12:40

Level 17

(0)
Ne, jen já jsem mu psal, že byla mezi hráči nepsana dohoda, že budeme vlastnit celý Fort Carson, a dohodli jsme se s Perezem a nevím kým ještě tenkrát, že budeme tam mít každy max dva domy. Ja jsme mu to napsal, že to tak je, a že tehdá nebyl součástí týmu, ale že by to mohl tolerovat. Prodal dum na 96 dní za 3 mega něco. Jen pro zajímavost ja ten jeden dum koupil na 90 dni za mega a pul a bylo to hodně pro mě. a není to tak dávno co tam ty domy neměli vubec hodnotu.

_Chicken_DeViL_ VIP
#8 Vytisknout příspěvek
Přidané 26-10-2014 19:16

Level 5

Příspěvek: 49
Založený: 15.06.14

(0)
já tam koupil dum i s RT FT na 110 dni za 4kk Úsměv , a to že on si na mě stěžuje to jsem jenom čekal kdy to tady napíšeš Úsměv psal jsem mu to normálně at mi prodá ten jeden apec ve FC, napsal mi at ho s tím neotravuju že ho neprodá nabízel jsem mu na výměnu apec co mám v LV na 79 dni a na oplátku mi dá on ten co má na 12 dni nechtěl furt mi psal že na tom prodělal atd... napsal jsem mu že jediný kdo by prodělal by jsem byl já Úsměv psal si furt jedno a to samé do kola Úsměv chtěl prodat apec Pastafree na 90 dni za 6mega a na mě si stěžuje že ho chcu okrást tím že bych mu apec v Lv prodal za 2.5mega a tím jsem ho měl prej okrást Úsměv
nadával mi tam do kkt Úsměv že prej se domluvil s Kokem že mi prodá apec a že ho musím koupit protože to je už domluvené Úsměv odmitl jsem Úsměv začal mě potom za to i kilit jednou se mu to podařilo protože jsem nedával pozor a věnoval jsem se jinému hráči na kill Šklebící se a tím že mi dal on kill tak se s tím pak chlubil Úsměv tak nwm nwm kdo je nenormální a lepší přínos pro RT Úsměv jestli on nebo já Úsměv pokud ale chce Galardo abych odešel a věřil nějakému malému smradovi co si jenom vymýšli a netoleruje RT klan ok Úsměv já alespon toleruju klan a dělám pro něj dobré věci Úsměv on zkoupí 4 apecy ve FC a pak je lakomý a vyje... a nechce ani jeden prodat Úsměv
sry za tu slohovku Šklebící se

#9 Vytisknout příspěvek
Přidané 27-10-2014 09:00

Level 17

(0)
A čárky a tečky vě větách ti taky nic neříkají co?? Šklebící se

Tady toto nemá cenu řešit, sorry Gallordo, ale jestli mu věříš, tak jsi pako a oblbl tě malý kluk. Ale věřím, že nejsi pako a shnodneš se s většinou. Moc času na servru hraním netrávíš, tak nemůžeš věděz jaké piše do chatu p....

Proto tady toto téma uzavírám, Kenwai u nás skončil, jeho chování bylo krajně nevhodné a nehodí se do našeho týmu. A jestli má ještě někdo něco co dodat, tak prosím ať mi to pošle holubí poštou na souřadnice 85°s.š. a 58°j.d.

YouTube Video

Bid farewell - Navždy sbohem!

Přejít na fórum:

Přihlášení

Shoutbox

You must login to post a message.

nabojak4702-11-2020 19:39

Ahoj

LordStar29-06-2017 23:55

Mohla by se zvýšit aktivita, co vy na to ? Šklebící se

nabojak4702-02-2017 16:11